Pages Navigation Menu

Trei categorii de bilete epuizate la spectacolul Lord Of The Dance de la Bucuresti!

Trei categorii de bilete epuizate la spectacolul Lord Of The Dance de la Bucuresti!

     Trei categorii de bilete pentru spectacolul pe care celebra trupa de dans a lui Michael Flatley il va sustine la Bucuresti pe 14 martie, sunt epuizate! Pentru spectacolul Lord Of The Dance de la Sala Palatului, biletele VIP (350 lei), cele de la categoria I (300 lei) dar si cele mai ieftine – cele de la categoria V (100 lei) au devenit indisponibile. In prezent se mai gasesc bilete cu preturi cuprinse intre 150 de lei si 250 de lei. 

Urmatoarea categorie ce se apropie de sold-out este categoria a II-a – biletele de 250 lei. Pe langa acestea, publicul poate opta pentru alte doua categorii, respectiv 150 lei si 200 lei.

Biletele pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!

Lord Of The Dance s-a nascut in anul 1996, din pasiunea pentru dans a lui Michael Flatley! Dansatorii de la Lord Of The Dance sunt numiti „o minune a lumii moderne”, datorita faptului ca intotdeauna realizeaza spectacole cu casa inchisa.

~~Spectacolul „LORD OF THE DANCE” va avea loc pe 14 martie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti si este organizat de Project Events.~~

http://www.youtube.com/watch?v=jjxTTjJtXDA

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>