Pages Navigation Menu

Trafic blocat timp de 70 de ani

Trafic blocat timp de 70 de ani

     Cel mai mare cimitir de automobile din lume are o istorie de aproape 70 de ani si poate fi admirat in Belgia.

Image credits: Rosanne de Lange

Image credits: Rosanne de Lange

    Potrivit legendelor urbane, masinile au fost ascunse in padure de catre soldatii americani in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.  Decizia de a-si abandona vehiculele nu a fost gandita ca una definitiva. Ei intentionau sa se intoarca in Belgia pentru a si le recupera, fiindca in momentul in care s-au retras nu aveau suficient loc pe nava.

Image credits: Rosanne de Lange

Image credits: Rosanne de Lange

     Localnicii sunt revoltati de peisajul automobilistic, numit si Chatillion Car Graveyard, afirmand ca padurea s-a transformat intr-un depozit de masini vechi si nu reprezinta nicidecum o atractie turistica de care ar putea sa se mandreasca.

     In Chatillion au existat patru cimitire, care adaposteau la inceput 500 de automobile, dar in timp, multe dintre ele au fost furate. La insistentele localnicilor, cat si din cauza degradarii mediului, aceste cimitire au fost curatate in 2010. Totusi, in padurea de langa micul satuc belgian au mai ramas cateva masini, despre care autoritatile spun ca le vor muta pe un deal, departe de ochii lumii.

Image credits: Theo van Vliet

Image credits: Theo van Vliet

 

Sursa: http://www.boredpanda.com

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>