Pages Navigation Menu

Top 5 cele mai uimitoare locuri din lume

Top 5 cele mai uimitoare locuri din lume

1.panjin-red-beach-china-1

1.Plaja rosie din Panjin (China)

Cand ne gandim la o plaja primul lucru care ne vine in cap este nisip, insa in Panjin plaja este acoperita de alge marine numite Seuda. Acest tip de planta incep sa creasca in aprilie-mai si isi pastreaza o culoare verde pe parcursul verii, dar cand se apropie toamna ea devine rosie. Desi plaja este protejata si inchisa publicului, exista zone in care accesul turistilor este permis.

2.Tunelul-Wisteria

2.Tunelul Wisteria (Gradinile Kawachi Fuji in Kitakyushu, Japonia)

La 5 ore de Tokyo in gradinile Kawachi vei gasi un tunel creat din flori parca scos dintr-o poveste. Exista peste 20 de specii diferite de wisteria de diferite culori (albe, albastre,mov si roz) care creaza acest tunel uimitor.

3.travel-place-for-vacation-6

3.Izvoarele termale din Laguna Albastra (Islanda)

Izvoarele termale din Laguna Albastra sunt create de om, dar apa este incalzita in mod natural prin activitatea vulcanica a insulei. Se recomanda vizitarea acestui loc in timpul iernii cand peisajul din jur este acoperi de zapada, iar apa termala este la temperatura optima.

4.Canionul Antilopei (SUA)

Este cel mai vizitat si fotografiat canion in America de sud-vest si este localizat pe pamant navajo aproape de orasul Page, Arizona.

Este format din doua zone distincte Canionul antilopei de sus, numit Tsé bighánílíní de catre indienii Navajo si inseamna “locul unde apa trece prin piatra” si Canionul antilopei de jos, numit Hazdistazí care inseamna “arcade spiralate de piatra”.

4.a046f5b0b6f96d26106733bcbf0f5750

5. Taj Mahal (Agra, India)

 Taj Mahal este un monument in orasul AgraIndia. A fost construit de imparatul Shah Jahan drept mausoleum pentru a treia sotie, Mumtaz Mahal. Cladirea a fost construita intre 1630 si 1653 si este recunoscuta ca bijuteria artei musulmane din India.

Sursa: http://www.boredpanda.com/

http://www.tourismontheedge.com/

http://travel.feedbox.info/

http://www.youramazingplaces.com/

Sursa foto: http://www.boredpanda.com/

http://www.tourismontheedge.com/

http://travel.feedbox.info/

http://www.youramazingplaces.com/

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>