Pages Navigation Menu

TOP 4 fotografii pe care sa nu le postezi niciodata pe FACEBOOK

TOP 4 fotografii pe care sa nu le postezi niciodata pe FACEBOOK

Reteaua de socializare cu peste 7.200.000  de utilizatori doar in Romania, Facebook, a devenit un fel de tapet unde toata lumea isi arunca viata intima sub diverse moduri.  

De la pasionalele saruturi frantuzesti pana la ciocolata elvetiana este un drum prapastios si nicidecum interesant pentru noi, cei ce intram cu bocancii in viata voastra si nu e vina noastra, ca doar voi ne-ati “acceptat prietenia”. Ce-i drept, putem sa ne “dez-prietenim”, dar inainte, sa enumeram patru categorii de poze ce nu ar trebui sa apara niciodata pe profilul tau.

1. Poze cu limba lui in gura ta. Sarutul este un act intim, arabii il considera chiar mai intim decat sexul, si cu siguranta nu trebuie sa ajunga pe Facebook. Daca formati un cuplu si tineti neaparat sa stim, automat ne dam seama ca faceti si schimb de fluide.

kiss facebook

2. Poze cu burta in luna a 7-a in oglinda. Constientizam bucuria ce  te-a cuprins atat pe tine, cat si pe cei din familia ta, dar crede-ne, nu vrem sa-ti vedem burta din fiecare unghi unde cade lumina.

copil facebook

3. Poze cu odrasle. Intelegem ca mamele parca innebunesc atunci cand aduc pe lume un copil, dar prietenii de pe Facebook nu trebuie sa-si strice ziua cu pozele prin care ne instiintezi de ispravele copilului tau atunci cand incepe sa-ti umble printre lucruri, cand ii dai sa manance mar cu biscuite sau cand face cacuta la olita. Revino-ti! Nu trebuie sa dai raportul nimanui ca cel mic a renuntat la scutece.

odrasle facebook

4. Cadouri brand-uite. Draga mea, cand te-au vizitat ultima data hotii? Afla ca de indata ce ti-ai incarcat fotografii cu parfumurile si bijuteriile pe care le-ai primit cu diferite ocazii, niste musafiri nepoftiti ar putea sa-ti intre in casa fara sa-ti bata la usa.  Fii convinsa ca Facebook-ul e plin de barfitori si ca noi am dori sa stim ce cadouri ti-au mai adus “diversi” de ziua ta, dar din motive de siguranta, inventeaza alte metode pentru a deveni un subiect de can-can.

b324c6175ad5c640f3372d7c7dc522a4

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>