Pages Navigation Menu

TOP 3: Cele mai enervante cupluri de la Hollywood

TOP 3: Cele mai enervante cupluri de la Hollywood

Jurnaliștii americani au pus la colț o serie de vedete pe motiv că nu ar juca teatru doar în fața camerelor, ci și în viața personală.

Vedete de la Hollywood sunt mai tot timpul în vizorul presei și se pare că s-au obișnuit cu aparatul paparazzilor și cum laudele nu aduc audiențe, premianții la Oscar au parte de mai multe critici decât aprecieri. În acest context, Biography Archive a făcut un top al celor mai enervante cupluri de pe covorul roșu.

Primul cuplu care i-a enervat la culme pe cei de la biographyarchive.com este format din Jennifer Garner și Ben Affleck. Cei doi formează o familie de ceva vreme și chiar dacă au avut probleme în trecut, aceștia au afișat tot timpul un zâmbet larg în fața camerelor. Actorii sunt împreună de aproape zece ani și au împreună trei copii.

Ben Affleck and Jennifer Garner

Următorul cuplu enervant este alcătuit din Blake Lively și Ryan Reynolds. ”Ce este cu acest cuplu care ne face să ne gândim la plastic doar privindu-i?”, se întreabă jurnaliștii, care mai scriu că scenele în care joacă cei doi par mai reale decât viața lor. Actorii au devenit în luna decembrie 2014 părinți, Blake Lively aducând pe lume în   vacanța de Crăciun primul copil al cuplului.

Blake Lively and Ryan Reynolds

Both Paltrow  și Chris Martin i-au supărat foarte tare pe colegii noștri din America. Aceștia au spus că cele două vedete au început în ultimii ani să arate ca extratereștrii, iar faptul că dau interviuri din ce în ce mai ciudate nu îi face un cuplu fermecător.

Chris Martin and Gwyneth Paltrow

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>