Pages Navigation Menu

TNB are un manager de nota 9,95

TNB are un manager de nota 9,95

Managerului Teatrului Național din București (TNB) va fi, pentru următorii cinci ani, actorul Ion Caramitru.

TNB are un manager de nota 9,95 Sursă foto: bucurestiacum.wordpress.com

TNB are un manager de nota 9,95
Sursă foto: bucurestiacum.wordpress.com

În urma evaluării finale a proiectului de management, Ion Caramitru a obținut nota 9,95 și a fost numit managerului TNB pentru următtorii cinci ani, potrivit site-ului Ministerului Culturii.

Noul manager al TNB a declarat, vineri, că printre prioritățile sale se numără organizarea unei licitații pentru amenajarea unor cafenele, a unei săli de expoziții și a unei librării în incinta noii clădiri TNB, dar și inițierea unui festival anual al teatrelor naționale, conform Agerpres. Acesta a mai spus că o preocupare pentru managementul TNB este dezvoltarea programului “9G”, dedicat tinerilor artiști. El a dat asigurări că se vor face eforturi în ceea ce privește promovarea teatrului în rândul tinerilor.

“Așteptăm momentul în care să putem deschide teatrul de dimineața până seara, după ce se vor termina licitațiile pe care le punem acum în circulație pentru spațiile care pot fi închiriate, și anume cele două restaurante — cel de la parter și cel de pe acoperiș — cafeneaua din foaierul Sălii Mari, barurile de la parter, librăria și folosința spațiilor de expunere“, a adăugat Ion Caramitru.

Caramitru a declarat tot pentru Agerpres că dorește să inițieze un festival al teatrelor naționale, care să aibă loc la București, dar și o asociație a acestor instituții.

 

Citește și:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>