Pages Navigation Menu

Timp de 30 de minute Facebook a picat la nivel global

Timp de 30 de minute Facebook a picat la nivel global

Timp de 30 de minute reteaua de socializare a fost picata la nivel global. Facebook si-a revenit in jurul orei 11:30, dupa ce timp de mai bine de 30 de minute reteaua de socializare a fost picata la nivel global. Facebook a inceput sa intampine probleme de functionare joi dimineata, incepand cu ora 10:55, ora Romaniei.

Facebook-Logo

Cea mai mare retea sociala din lume are probleme cu afisarea newsfeed-ului, in timp ce conturile personale si paginile de produs pot fi accesate, atat in Romania, cat si la nivel international.

Caderea a fost una pe plan mondial, confirma presa din mai multe regiuni inclusiv din Emiratele Arabe, Marea Britanie sau SUA. The Guardian noteaza ca este prima oara cand Facebook “cade” peste tot in lume mai mult de cateva minute.

In plus, mai multe site-uri care verifica starea retelei au confirmat ca Facebook a picat. Potrivit monitorizarilor, reteaua de socializare a incetat sa mai fie accesibila in jurul orei 10:55, ora Romaniei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>