Pages Navigation Menu

Timisoara, Capitala Vinului de 12 ani

Timisoara, Capitala Vinului de 12 ani

Povestea de iubire dintre Timisoara și VINVEST continuă: Salonul International de Vinuri își va deschide pentru a 12-a oară porțile la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în perioada 3-5 aprilie 2015, cu o săptămână înaintea Sărbătorilor Pascale ortodoxe.

Evenimentul atrage în fiecare an peste 300 specialiști din domeniul vitivinicol: producători și distribuitori de vin, utilaje de vinificatie, accesorii de vin și material săditor, oenologi, somelieri și experți degustători, edituri dedicate literaturii de specialitate.

Pe lângă producătorii de vin, în acest an ne dorim să revină la Timișoara în număr cât mai mare producătorii și distribuitorii de utilaje și viță de vie, având în vedere că Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a lansat Programul Național de Sprijin al României în sectorul vitivinicol 2014-2018. Programul cuprinde normele metodologice privind condițiile de punere în aplicare a măsurii de restructurare / reconversiea plantațiilor viticole.

FBCover ADAR-CCIAT

Tot în acest an va fi sărbătorită și cea de-a 10-a ediție a Concursului Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VINVEST, în perioada 1-2 aprilie 2015. Organizat în parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România — singura autoritate îndreptățită să jurizeze concursuri nationale în domeniu.

Pasionatii de turism viticol vor avea posibilitatea să descopere oferta oenoturistică a cramelor: centre de degustare a vinului, meniuri sofisticate si spatii de cazare, toate într-un peisaj de o frumusețe desăvârșită.

‘Timișoara poate fi numită pe drept cuvânt Capitala Vinului: argumentul forțe sunt cei 12 ani în care am organizat cu perseverență VINVEST-ul. Acest lucru se datorează în întregime specialiștilor din domeniu si jurnalistilor care au sustinut evenimentul, precum și numărului mare de vizitatori care au achiziționat cu entuziasm produsele expozanților. Noi, în calitate de organizatori, declarăm deschisă sărbătoarea dedicată orașului care ne găzduiește și vă invităm la Timișoara cu ocazia Salonului Internațional de Vinuri.’ (Lucia Pîrvu, expert degustător)

Din fericire, acest eveniment se adresează tuturor iubitorilor de vin, iar vizitatorii vor beneficia de un premiu consistent, cu o singură condiție, valabilă la fiecare ediție: cumperi bilet la VINVEST si poti câstiga greutatea ta în vin !

www.facebook.com/salonul.vinvest

www.vinvest.ro

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. VINVEST 2015 in media: newsup.ro | Vinvest 2014 - [...] lângă producătorii de vin, în acest an ne dorim să revină la Timișoara în număr cât mai mare producătorii ...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>