Pages Navigation Menu

Tiarra, StoneLight si For My Sins in deschiderea Galadriel

Tiarra, StoneLight si For My Sins in deschiderea Galadriel

Joi, 17 septembrie 2015, formatia Galadriel din Slovacia revine in Bucuresti, cu ocazia turneului de promovare a noului EP, “Lost In The Rhope Wood”.

In deschiderea concertului vor canta Tiarra, StoneLight si For My Sins. Concertul va avea loc in Fabrica, iar accesul publicului se va face incepand cu ora 20.00. Pretul unui bilet este de 20 lei iar acestea pot fi procurate la intrare.

Bucharest2015_poster (1)

STONELIGHT (melodic heavy metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/StoneLightBand

https://www.youtube.com/channel/UCtq9dWgoSkcoqz8UKM98FXw

Abordand un gen muzical care poate fi caracterizat drept un crossover de melodic heavy metal ce include influente progresive si elemente epice, StoneLight a fost permanent o prezenta dinamica pe scena autohtona. Pentru StoneLight va fi un concert unic, ultimul alaturi de chitaristul Alex Mezei, dar si cel in care il vor prezenta pe cel mai nou membru al trupei.

stonelight
FOR MY SINS (melodic metal/Bucuresti)

https://www.youtube.com/user/ForMySinsRo

https://www.facebook.com/formysinsofficial

Trupa a luat nastere din dorinta fondatorilor ei de a oferi o noua abordare a metal-ului. Prin imbinarea agresivitatii cu partile melodice, in urma cu un an formatia incepea sa ia cu asalt scenele cluburilor din Romania.

fms_summer

Vocea solistei combina elemente de pop rock cu o melodicitate si o atitudine pasionala, prezenta greu de ignorat. Plecand de la furie, dezolare si anxietate, ajungand la incredere si optimism, temele abordate sunt menite sa ofere ascultatorului o traire cat mai completa a naturii umane.
CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, Bucuresti).
www.fabrica-club.ro

Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 – statia Gramont.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/1454515461531360

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>