Pages Navigation Menu

Thumbs up for Summer …Well

Thumbs up for Summer …Well

banner summer well

Poate unul dintre motivele pentru care iubim vara este multitudinea de optiuni pe care ni le ofera. Trecand peste traditionala mare si lasandu-l la o parte pe atat de popularul munte alaturi de toate celelalte variante care deriva din cele doua, ajungem la acele zile in care concertele reprezinta cea mai buna escapada din oras.

Iubim acele zile de vara cu multa muzica buna adusa uneori de peste mari si tari, cu spatii inchiriate pentru cei mai buni performeri ai momentului, cu sute de kilowati consumati pentru echipamentele lor si miile de oameni care ne sunt alaturi si care ar face orice pentru o intalnire in backstage cu artistul preferat. Si daca in moda tonul tinutelor de vara este dat de cel care socheaza mai mult, in  muzica este dat de cel al carui beat-uri trec de la terasele incinse direct in topurile Billboard, iar in toate celelalte domenii de cel care este mai apreciat de public, spun cu toata increderea ca vara asta tonul este dat de cei de la Orange cu al lor Summer Well pentru fanii all over the world.

Trust them… They are geniuses

Line-up-ul festivalului este format de cei de la The XX (poate Together din The Great Gatsby va suna cunoscut), The Courteener, Eugene McGuinness (unul dintre cei mai talentati chitaristi, single-ul Sugarplum trebuie ascultat cel putin o data), Suede (una din cele mai bune comeback-uri din istoria recenta a muzicii britanice),  The Vaccines, Spector (cea mai carismatica si stilata trupa), The 1975 (cu celebrul single Chocolate), Alunageorge (castigatori ai BBC Sound of 2013), Everything Everything (Kemosabe, este unul dintre hit-urile acestui an) si The Family Rain (Trust them… They are geniuses).

Summer Well se va tine pe domeniul Stirbei pe 10-11 august. Partea interesanta este ca nu va fi un concert in care rand pe rand artistii urca pe scena in timp ce tu te bucuri de bautura ta atat de exotica. Nu! Este tipul acela de festival in care te poti bucura de spatiile special amenajate, de o extindere a zonei Food Court, de celebra Sunset Café, si de o multime de alte activitati indoor si outdoor.

It’s good to know that…

-          O linie RATB va asigura transportul Bucuresti-Buftea.

-          Spatiile de parcare vor fi suplimentate

-          Preturile biletelor variaza in functie de perioada in care sunt cumparate:

15 mai-15 iunie – 129 RON

16 iunie-9 august – 149 RON

Ziua festivalului – 169 RON

-          Biletele pot fi cumparate de pe easytickets.ro, eventim.ro sau din orice Orange Shop.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>