Pages Navigation Menu

“Thriller” a lui Michael Jackson va fi lansat în variantă 3D

“Thriller” a lui Michael Jackson va fi lansat în variantă 3D

Thriller

Videoclipul piesei “Thriller” a cântăreţului american Michael Jackson, lansat în 1983, va beneficia de o variantă realizată în 3D, care va fi făcută publică anul viitor, după ce regizorul clipului din anii 1980, John Landis, a ajuns la o înţelegere cu familia Jackson, potrivit contactmusic.com.

Clipul piesei “Thriller” este un scurtmetraj de aproape 14 minute, iar înregistrarea originală va fi folosită de către regizorul John Landis, care a realizat scurtmetrajul, pentru ca o variantă în 3D să poată fi publicată în format Blu-ray şi chiar difuzată în cinematografe.

Landis a ajuns la o înţelegere cu reprezentanţii familiei Jackson, în urma unui proces care a durat mai mulţi ani.

“Procesul a durat atât de mulţi ani, dar ne-am înţeles şi m-au plătit în cele din urmă. Aşa că acum chiar se întâmplă ceva cu (videoclipul pentru piesa, n.r.) «Thriller». Va apărea într-un format mult mai bun, mai curat, şi în 3D, lucru care se va vedea minunat pe marele ecran”, a spus regizorul John Landis.

Videoclipul piesei “Thriller” a costat circa 500.000 de dolari şi este primul clip inclus, în 2009, în National Film Registry din Statele Unite ale Americii, instituţie care recunoaşte operele care au o importanţă “culturală, istorică sau estetică” semnificativă.

În 2009, Michael Jackson dorea să revină pe scenă, în special pentru a evita falimentul, la cinci ani după ce fusese achitat în procesul de pedofilie, un scandal care îi afectase serios cariera.

Înainte de moartea sa, starul acumulase datorii de 500 de milioane de dolari, dar, după 2009, fondul care administrează averea megastarului – Michael Jackson Estate – în numele mamei şi al celor trei copii ai cântăreţului, a reuşit, graţie unor afaceri prospere, să încaseze peste 700 milioane de dolari, potrivit unei cărţi despre imperiul Jackson, intitulată “Michael Jackson Inc.”, lansată recent în Statele Unite.

Sursa: Mediafax

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>