Pages Navigation Menu

The Washington Post isi vinde sediul istoric

The Washington Post isi vinde sediul istoric

washington-post-1000x400

Publicaţia The Washington Post a anuntat ca va vinde sediul istoric pe care il detine in Washington, in apropierea Casei Albe, unei agentii imobiliare, pentru o suma de 159 de milioane de dolari.

Sediul din apropierea Casei Albe este detinut de Graham Holdings, fostul proprietar al The Washington Post. Imobilul va fi vandut companiei Carr Properties. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata pana la sfarsitul lunii martie 2014, potrivit unui anunt postat pe site-ul cotidianului The Washington Post.

The Washington Post – cumparat anul acesta de Jeff Bezos, fondatorul si directorul executiv al retailerului online Amazon, pentru o suma de 250 de milioane de dolari – va continua sa isi desfasoare activitatea in cateva spatii inchiriate in aceasta cladire, pana va fi gasit alt imobil pentru sediul central al publicatiei.

In redactia situata nu departe de Casa Alba au fost scrise de jurnalistii Carl Bernstein si Bob Woodward celebrele articole despre scandalul Watergate, care au dus la demisia presedintelui Richard Nixon, la inceputul anilor 1970.

De altfel, The Washington Post este, zeci de ani, una dintre cele mai influente publicatii americane de zeci de ani, cu impact puternic asupra vietii politice din SUA. In ultimul timp insa, ziarul s-a confruntat cu o scadere a veniturilor, determinand conducerea publicatiei sa anunte, in luna martie, ca va introduce plata pentru o parte a continuturilor online.

Citeste mai mult pe Income Magazine

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>