Pages Navigation Menu

The Unseen tour: Vizitati Londra ghidati de oamenii fara adapost

The Unseen tour: Vizitati Londra ghidati de oamenii fara adapost

unseen-tours

Daca doriti ca urmatorul city-break sa fie inedit si daca, intamplator, Londra este destinatia aleasa, agentia de turism Sock Mob’s Unseen Tours of London va pune la dispozitie un tur de oras, sub indrumarea unui bun cunoscator al strazilor londoneze: un om fara adapost.

Mai exact, agentia Sock Mob’s Unseen Tours of London a adunat un grup de oameni fara adapost dornici şi capabili sa ofere turistilor curiosi o plimbare ludica şi emotionanta de-a lungul strazilor londoneze, ce se incheie, de obicei, cu o recomandare de local/terasa cu specific traditional. Locurile prezentate si „invaluite” in parfumul istoriei si al povestilor interzise sunt, in mod normal, ignorate de pachetele turistice. De aceea oferta ghizilor fara adapost este promisiunea unei exepriente unice. Cele patru itinerarii puse la dispozitie promit explorarea zonelor: Podul Londrei, Shoreditch, Convent Garden, Brick Lane sau Brixton. Pretul per tur variaza de la 5 la 8 Lire, in functie de darnicia vizitatorului. Plimbarile ghidate incep, de miercuri pana vineri, la ora 19:00 si sambata si duminica de la ora 15:00.

Declaratiile celor care au experimentat deja un tur al Londrei nevazute sunt motive suficiente sa credem ca ghizii reusesc sa ofere aceea viziune asupra urbei pe care doar un rezident o poate avea. Bonus la acest sentiment de apartenenta sta, desigur, ideea ca, prin afacerea turistica, o parte din costul suportat se intoarce la vagabondul-ghid. Ca o numiti responsabilizare sociala sau restaurare a statutului social, permiteti-le, odata ajunsi la Londra, sa va prezinte orasul lor.

tour_sign_article

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>