Pages Navigation Menu

“The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water”, pe primul loc în box office-ul nord-american

“The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water”, pe primul loc în box office-ul nord-american

SpongeBob2_teasertrailer

Animaţia 3D “SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D/ The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 56 de milioane de doalri, de vineri până duminică, potrivit boxofficemojo.com.

Filmul de animaţie “SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D/ The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water”, regizat de Paul Tibbitt, spune povestea lui SpongeBob şi a prietenilor lui, personaje îndrăgite de copii din serialul de desene animate dedicat, care trebuie să iasă pe uscat pentru a recupera reţeta secretă pentru prepararea sendvişului Krabby Patty, care a fost furată de piratul Burger Beard.

Locul al doilea în topul încasărilor de peste weekend a revenit filmului “Lunetistul american/ American Sniper”, regizat de Clint Eastwood, cu încasări de 24,16 milioane de dolari. Filmul “Lunetistul american/ American Sniper” este inspirat din povestea adevărată a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevărată legendă a armatei americane, pentru modul în care a luptat în Irak, protejându-şi colegii de arme. Filmul prezintă atât faptele de război ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite ale Americii, cât şi lupta acestuia cu traumele cauzate de război şi încercarea de a fi un soţ şi un tată model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper.

Pe locul al treilea a debutat pelicula SF “Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending”, regizată de Andy Wachowski şi Lana Wachowski, care a obţinut 19 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul prezintă povestea lui Jupiter Jones, interpretată de Mila Kunis, care este femeie de serviciu pe Terra, dar află la un moment dat că este de fapt moştenitoarea tronului unui adevărat imperiu într-un alt colţ al Universului, iar venirea sa la putere trebuie să aducă echilibrul în cosmos.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>