Pages Navigation Menu

The Osbournes, inapoi pe ecrane

The Osbournes, inapoi pe ecrane

Reality show-ul “The Osbournes”, ce prezinta detalii din viata familiei rockerului Ozzy Osbourne, va reveni pe micile ecrane nord-americane prin intermediul unei noi miniserii de opt episoade ce vor fi difuzate in 2015, informeaza music-news.com.

the-osbournes-02

Sharon Osbourne, sotia rockerului, a declarat pentru postul de televiziune ITV ca Ozzy doreste sa filmeze o versiune actualizata a celebrului reality show, care sa prezinte felul in care membrii familiei sale s-au schimbat pe parcursul ultimilor ani. Mai exact, Ozzy spune ca acum nu mai este alcoolic, spre deosebire de perioada celor trei ani in care a fost turnat sitcomul original.

“Ozzy a decis ca vrea sa filmeze cateva episoade noi, nu un sezon intreg, ci doar opt episoade pentru «The Osbournes». Pe parcursul celor trei ani cat am filmat pentru show-ul initial, el era beat tot timpul, iar acum spune că vrea sa filmeze o noua miniserie, pentru ca nu mai este alcoolic. Au trecut 13 ani de atunci, iar vietile noastre s-au schimbat foarte mult, va fi un fel de actualizare a vietilor noastre”, a declarat Sharon Osbourne.

Filmarile pentru noua serie a reality show-ului “The Osbournes” vor debuta in luna ianuarie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>