Pages Navigation Menu

“The Original Schoenbrunn Palace Orchestra – Johann Strauss Gala” INTR-UN SPECTACOL REGAL LA SALA PALATULUI

“The Original Schoenbrunn Palace Orchestra – Johann Strauss Gala” INTR-UN SPECTACOL REGAL LA SALA PALATULUI

Va invitam sa pertreceti o seara de vis la “Curtea Imperiala”! 

Schoenbrunn Palace Orchestracea mai faimoasa orchestra din Viena si una din cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume, insotiti de Wienner Hof Ballet, balet format din Eva & Michael Moza – va rasuna live la Sala Palatului din Bucuresti, vineri 5 decembrie, intr-un spectacol de neuitat cu incepere de la ora 20.00.  Accesul publicului este permis incepand cu ora 19.00!

Eveniment oferit de Christian Raetscher prin German Quality Entertainment cu sprijinul ImTech Technology si AutoSchunn.

Iubitorii muzicii simfonice si mai ales cei ai lui Johann Strauss vor avea privilegiul de a intampina sarbatorile de iarna intr-o maniera clasica, prin eleganta muzicala a secolelor XVIII- XIX alaturi de celebra orchestra de la Viena formata din dirijor: Maestro Guido Mancusi, soprana: Elisabeth Pratscher si bariton: Rafael Fingerlos.

Asadar, va invitam sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara cadou iubitorilor de gen!

Preturile biletelor sunt dupa cum urmeaza:

Categoria VIP – 500 RON (care include meet & greet cu artistii)

Categoaria I -  300 RON

Categoria II -  200 RON

Categoria III -  100 RON

Biletele se gasesc exclusiv in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului) si online pe www.eventim.ro

Parteneri: Romania TV, MagicFm, debizz, MAFRA, Prom’Art Creative, Hotel of Ice, BestMusic, InfoMusic, Port.ro, VIP, Bucharest Nightlife, Jurnalul National, Zile si Nopti, iConcert, TVH 2.0, Eva.ro, Suete.ro, Calendar Evenimente, 220.ro.

 

Exemplificari video:

https://www.youtube.com/watch?v=CTcVHT378zg

https://www.youtube.com/watch?v=aGdWEVf-An4

https://www.youtube.com/watch?v=MxX3xvGHP7w

 

DESPRE SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA

http://www.sso-vienna.com/en.html

Schoenbrunn Palace Orchestra, orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta și dansatori de balet.

Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace  Orchestra este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .

Concertele desfasurate de celebra orchestra vieneza au loc in Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogata istorie muzicala ce s-a transformat in timp intr-o renumita locatie pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra realizeaza turnee si la nivel international, atat in ​​Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania,  Elvetia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luand in considerare si cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>