Pages Navigation Menu

The Original Blues Brothers Band, concert în România

The Original Blues Brothers Band, concert în România

La inceputul lunii august, legendara trupa The Original Blues Brothers Band a pornit intr-un nou turneu international, performand in doua concerte impresionante, din Franta. Simpaticii artisti vor ajunge, in premiera, si in Romania, pentru a-i incanta pe iubitorii genului, cu show-ul din 18 octombrie, de la Sala Palatului.

The Original Blues Brothers Band, concert în România

The Original Blues Brothers Band, concert în România

Cu energie debordanta, entuziasm si un chef nebun de a canta si incanta urechile celor care se delecteaza pe ritmul muzicii blues, legendara trupa The Original Blues Brothers Band a dat startul unui nou turneu international, performand, la inceputul lunii august, in doua concerte fabuloase din Franta.

Versatilitatea ritmica, cu diferite tempouri, de la lent la foarte rapid, precum si interpretarile magistrale ale melodiilor care au facut succes de-a lungul anilor, au transformat salile de spectacol in adevarate temple ale prieteniei si bunei dispozitii.

Turneul ii va purta pe membrii The Original Blues Brothers Band prin numeroase tari, urmatoarea pe lista fiind Norvegia, apoi Finlanda, Elvetia, Italia, Spania si ROMANIA.

Din formula actuala a trupei nu va lipsi, ”Colonelul” Steve Cropper, unul dintre cei mai buni chitaristi ai tuturor timpurilor si pionier al ”sound-ului Memphis”.

Figura importanta a miscarii soul din anii ’60, Steve Cropper nu s-a impus doar ca instrumentist si orchestrator (a colaborat cu artisti precum Otis Redding, Sam & Dave si Wilson Pickett) ci si in calitate de compozitor, scriind piese precum „Green Onions”, „In The Midnight Hour” (cu Wilson Pickett), „Knock On Wood” (cu Eddie Flyd) si „(Sittin’ On) The Dock Of The Bay” (alaturi de Otis Redding).

Otis Redding – „(Sittin’ On) The Dock Of The Bay”

Spre sfarsitul anilor ’70, Steve s-a implicat in proiectul The Blues Brothers Band, a facut parte din distributia ambelor filme, s-a bucurat de numeroase aparitii TV alaturi de acest proiect si a sustinut turnee numeroase.

Recent, redactorii revistei britanice MOJO au intocmit un Top 100 al celor mai buni chitaristi din toate timpurile, iar Steve Cropper a fost pus pe locul 2 dupa Jimi Hendrix. In 1992, Steve a devenit prezent atat in Rock And Roll Hall Of Fame (alaturi de Booker T & The MG’s) cat si in Rhythm And Blues Hall Of Fame.

In 2007, Steve a primit Premiul Grammy pentru intreaga cariera, iar distinctiile importante nu s-au oprit aici.

„Este vital sa nu uiti sa te joci! Publicul simte imediat daca mimezi entuziasmul pe scena”, a declarat Steve Cropper spunea intr-un interviu acordat pentru earlyblues.com.

Citește și: NAVI, show Shibari revoluționar

Bilete

Pe 18 octombrie, la Sala Palatului, The Original Blues Brothers Band nu va mima entuziasmul, ci promit un show de zile mari.

Celor interesati, le aducem la cunostinta faptul ca perioada de presale a fost prelungita pana la data de 20 august.

Biletele sunt disponibile la preturi reduse cu 20%, in functie de categoria de loc si pot fi achizitionate atat online prin intermediul platformelor onlinewww.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro si www.eventim.ro, cat si de la casa de bilete Ticketnet deschis in Unirea Shopping Center etj.2, de la Sala Palatului, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu sau agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines.

Categorie

Pret presale (20%)

Pret intreg

VIP

240 lei

300 lei

Categoria I

160 lei

200 lei

Categoria II

112 lei

140 lei

Categoria III

72 lei

90 lei

Categoria IV

52 lei

65 lei

Salvează

Salvează

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>