Pages Navigation Menu

The New York Times publică în regim de gratuitate articole, editoriale şi materiale video

The New York Times publică în regim de gratuitate articole, editoriale şi materiale video

the new york times

The New York Times a renunţat, luni, la taxa impusă pentru lectura unora dintre cele mai bune articole ale sale, publicate în ultimii patru ani, în cadrul unei serii mai largi de iniţiative, ce marchează depăşirea de acest ziar a pragului de 1 milion de abonamente digitale, informează poynter.org.

Articole, editoriale şi materiale video au fost selecţionate de un grup de editori din conducerea cotidianului The New York Times (NYT) şi reprezintă un “tribut” adus jurnalismului favorizat şi susţinut de abonaţii digitali ai ziarului, a precizat Clifford Levy, asistent-editor al publicaţiei americane.

Lista conţine 50 de materiale jurnalistice care evidenţiază cel mai bine spiritul de la The New York Times, incluzând corespondenţă externă, articole de opinie, reportaje culturale şi anchete aparţinând jurnalismului de investigaţie.

“Vrem ca abonaţii noştri online să ştie că aceasta este o parte din jurnalismul pe care ei îl susţin. Nu am fi putut să facem toate aceste lucruri fără abonaţii noştri online. Este o listă uimitoare”, a adăugat Clifford Levy.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>