Pages Navigation Menu

“The Boxtrolls” a primit 13 nominalizări la Annie Awards 2015

“The Boxtrolls” a primit 13 nominalizări la Annie Awards 2015

Boxtrolls-1000-1000x400

Filmul de animaţie “Boxtroli/ The Boxtrolls” a primit cele mai multe nominalizări – 13 – la cea de-a 42-a gală a premiilor Annie Awards, distincţii care recompensează cele mai bune filme animate de cinema şi televiziune şi care indică, de obicei, câştigătorul premiului Oscar, informează bbc.com.

Acest film turnat în stop-motion spune povestea unui băiat orfan care este crescut de un grup de monştri inofensivi care trăiesc în canalele unui oraş post-victorian şi va concura inclusiv la categoria supremă de la Annie Awards – “cel mai bun film de animaţie”.

Studiourile Disney au primit în total 30 de nominalizări şi sunt urmate în acest clasament de studiourile DreamWorks cu 15 nominalizări.

Actorul Ben Kingsley a fost nominalizat la categoria “cea mai bună voce” graţie interpretării personajului Archibald Snatcher din filmul “Boxtroli”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>