Pages Navigation Menu

“Tetris” va fi transformat într-un film pentru marele ecran

“Tetris” va fi transformat într-un film pentru marele ecran

tetris-returns

Celebrul joc video “Tetris”, care sărbătoreşte 30 de ani, va fi adaptat într-un lungmetraj SF pentru marele ecran, în urma colaborării dintre The Tetris Company şi Threshold Entertainment, o companie care a mai produs filme inspirate din jocuri video, cum este “Mortal Kombat”, informează AFP.

“Tetris este una dintre mărcile cele mai iubite şi mai cunoscute la nivel mondial”, a declarat Larry Kasanoff, preşedinte al Threshold Entertainment, potrivit unui comunicat care precizează că filmul va fi o “poveste science-fiction extraordinară”.

“Tetris” este un pionier al jocurilor video, fiind constituit din forme geometrice care cad şi care trebuie aranjate ca într-un puzzle, din ce în ce mai repede. Forma sa de pe marele ecran va fi însă diferită de jocul cu care fanii sunt obişnuţi pe calculatoare, tablete şi console video, potrivit directorului general al companiei Tetris, Henk Rogers.

Preşedintele Threshold Entertainment a făcut referire la practicile preferate frecvent în ultima vreme de marile studiouri de film, care tind din ce în ce mai mult să investească în mărci comerciale care pot fi aduse pe micul şi marele ecran, transformate în produse derivate, colecţii de cărţi, spectacole şi show-uri în parcurile de distracţii, cum este cazul francizei “Războiul stelelor”, al filmelor inspirate din revistele de benzi desenate, cum este “Omul Păianjen”, şi chiar al mărcilor binecunoscute cum este “Lego”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>