Pages Navigation Menu

Tenismenul Adrian Ungur paraseste competitia de la RIO DE JANEiRO

Tenismenul Adrian Ungur paraseste competitia de la RIO DE JANEiRO

Dupa un meci de o ora si 14 minute, romanul Adrian Ungur a fost invins de olandezul Thiemo De Bakker, duminica, motiv pentru care tenismenul accederea pe tabloul principal la turneul de la Rio de Janeiro.

adrian-ungur tenismen roman

Adrian Ungur, al cincilea favorit din competitia internationala de la Rio de Janeiro, a fost invins în turul doi al calificarilor, cu scorul de 6-3, 6-4, in urma unui meci care a durat o ora si 14 minute, de olandezul Thiemo de Bakker, cap de serie numarul 3. In primul tur, romanul a trecut de brazilianul Antonioni Fasano, cu un scor de 6-3, 6-2, informeaza mediafax.ro.

Tenismenul roman are 30 ani si care ocupa locul 153 in ierarhia mondiala. Acesta si-a asigurat un cec de 1.115 dolari si 10 puncte ATP, iar in meciul decisiv, unde a fost infrant de olandezul Thiemo De Bakker, in varsta de 26 ani si cu 142 puncte ATP, Ungur a ratat accederea pe tabloul principal de simplu al turneului ATP de la Rio de Janeiro, dotat cu premii totale de 1.414.550 dolari.

In 2006, Adi Ungur l-a invins pe Oliver Marach in singurul lor meci direct, in 2006, la Como (Italia), cu 1-6, 6-4, 7-5 in optimile de finala.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>