Pages Navigation Menu

Televiziune germană, lansată în România

Televiziune germană, lansată în România

În România și în Ungaria va fi lansată la începutul lunii mai o televiziune germană adresată femeilor.

Romance TV

Romance TV

Romance TV, deja stabilit cu succes pe pieţele din Germania şi Polonia, îşi extinde distribuţia în Europa de Est prin lansarea în România şi Ungaria începând cu 3 mai.

Portofoliul de lansare a televiziunii Romance TV este format din filme bazate pe cele mai de succes best-seller-uri, scrise de autori precum Rosamunde Pilcher, Inga Lindström sau Utta Danella, în formate de succes, cum ar fi „Das Traumschiff”, comedii romantice, filme-eveniment cu distribuţii celebre şi serii premiate cum ar fi „Sturm der Liebe”, „House Husbands” şi „Danni Lowinski”, a anunţat Mainstream Networks, citat de Mediafax.

Programele vor fi disponibile în Ungaria într-o versiune sincronizată, iar în România, cu subtitrare.

Romance TV a fost lansat în 2008 pe pieţele vorbitoare de limbă germană și s-a poziţionat ca un actor important în peisajul televiziunilor.

Producția și cota de piață

Primul proiect de succes în afara Germaniei a fost lansat ca Romance TV Polska (Polonia) în 2010. Între timp, acest concept TV, bazat pe atractivitatea producţiilor în principal din Germania, a realizat o acoperire de piaţă de 100% în Polonia pe satelit, fiind de asemenea distribuit în cele mai importante platforme de cablu.

Cota de piaţă a postului s-a dublat de când a fost lansat pe UPC, în octombrie 2015, acest fapt dovedind că Romance TV constituie un jucător important pe piaţa de publicitate din Polonia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>