Pages Navigation Menu

Telekom Romania scoate la vanzare Palatul Telefoanelor

Telekom Romania scoate la vanzare Palatul Telefoanelor

Telekom Romania a scos la vanzare Palatul Telefoanelor de pe Calea Victoriei, o cladire simbol a Bucurestiului, alaturi de alte 2 proprietati centrale. Pretul de pornire este de 21,6 milioane euro.

Cele trei proprietati din centrul Bucurestiului sunt: Palatul Telefoanelor, cladirea Tandem si proprietatea din strada Matei Millo. Valoarea de piata a pachetului este la nivelul altor proprietati similare ca dimensiune si relevanta si a fost stabilita de evaluatori independenti.

a

Pentru a participa in licitatie, entitatile interesate trebuie sa furnizeze o scrisoare de garantie si sa depuna ofertele pana la data de 20 octombrie 2014. Pentru Palatul Telefoanelor, Telekom Romania Communications S.A. va urma toti pasii juridici prevazuti de legislatia in vigoare privind monumentele istorice.

,,Strategia noastra imobiliara este in linie cu scopul nostru de a deveni furnizorul convergent numarul 1 de servicii de telecom si divertisment din Romania. Aceasta presupune sa ne concentram atentia asupra activitatilor noastre principale si sa capitalizam activele din zone secundare, inclusiv portofoliul imobiliar”, a afirmat Andreas Grunewald, Director Executiv Managementul Aprovizionarii, Telekom Romania Group.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>