Pages Navigation Menu

Telekom, noul sponsor principal al nationalei de fotbal a Romaniei

Telekom, noul sponsor principal al nationalei de fotbal a Romaniei

 FRF a anuntat, pe site-ul oficial, ca a ajuns la o intelegere cu Telekom, companie care va deveni noul sponsor principal al echipei nationale de fotbal a Romaniei.

Stadionul_National_-_National_Arena_3
Intelegerea este valabila pentru doi ani, cu optiune de prelungire.

“Federatia Romana de Fotbal primeste astazi alaturi un partener deosebit de important care impartaseste valorile si principiile pe care ni le-am asumat in drumul spre performanta. Telekom Romania devine sponsorul principal al echipei nationale de fotbal si, astfel, confirma viziunea noastra privind dezvoltarea fotbalului din Romania. Sunt convins ca ne vom bucura impreuna de cele mai frumoase rezultate ale „tricolorilor” si ii vom face pe romani sa fie mandri de performerii ei! Bun venit, Telekom Romania, in familia fotbalului romanesc!” , a declarat Razvan Burleanu, presedinte al FRF.

“Telekom si Echipa Nationala de Fotbal impartasesc aceleasi valori: fair-play, integritate, dorinta puternica de a reusi. Este o onoare sa fim sponsorul principal al reprezentantei nationale la fotbal si sa sustinem echipa pe drumul spre victorie, alaturi de milioanele de suporteri romani. Pentru Telekom, fotbalul este rege. Ca urmare, oferim clientilor nostri, in exclusivitate, cele mai bune competitii de fotbal, precum Euro 2016, UEFA Champions League si UEFA Europa League. Hai Romania!”, conform lui Nikolai Beckers, CEO al grupului de companii Telekom Romania.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>