Pages Navigation Menu

Taximetristii europeni se rascoala impotriva companiei americane Uber

Taximetristii europeni se rascoala impotriva companiei americane Uber

taxi

Se asteapta ca prima grevă la nivel european a taximetriştilor sa afecteze traficul rutier într-o serie de mari oraşe europene precum Londra, Paris, Roma, Berlin şi Milano. Ţinta protestelor taximetriştilor tradiţionali este firma americană Uber care oferă servicii de taximetrie la cerere printr-o aplicaţie smartphone ocolind însă reglementările stricte care trebuie respectate de şoferii cu licenţă.

De la Londra la Roma, taximetriştii din mai multe oraşe europene vor protesta miercuri faţă de concurenţa venită din partea serviciilor de taximetrie la cerere care au revoluţionat piaţa serviciilor de transport, transmite AFP.

În ceea ce va fi prima grevă la nivel european a taximetriştilor, se aşteaptă ca traficul rutier să fie afectat într-o serie de mari oraşe europene precum Londra, Paris, Roma, Berlin şi Milano. Ţinta protestelor taximetriştilor tradiţionali este firma americană Uber care oferă servicii de taximetrie la cerere printr-o aplicaţie smartphone ocolind însă reglementările stricte care trebuie respectate de şoferii cu licenţă.

“Uber nu respectă în mod deliberat reglementările în vigoare chiar dacă dispune de mijloace financiare importante”, a declarat liderul sindicatului francez Taxi G7, Serge Metz.

Citeste mai mult pe Income Magazine

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>