Pages Navigation Menu

Taverna Racilor

Taverna Racilor

slide-raci

Recunosc ca am fost usor dezamagita de taverna pe care mi-o imaginasem ceva mai incapatoare si mai cocheta. In realitate, este o casuta de lemn pe roti cu cel mult 8 mese in interior si alte cateva pe terasa. Situata pe Strada Buzesti (zona Victoriei), chiar ianinte de McDonalds, Taverna Racilor este un locsor fara pretentii. Te asezi la o masuta de lemn, mananci din farfurii de plastic, bei din pahare de plastic si respiri fum cot la cot cu fumatorii activi. Pentru mai multe detalii accesati site-ul lor, http://tavernaracilor.ro, ca sa evitati deceptiile majore la fata locului.

Insa nu gasesti raci proaspeti oriunde in Bucuresti, asa ca te sacrifici o jumatate de ora si savurezi crustaceele la farfurie (35 ron) sau crevetii pane ingenious inveliti in cartofi taiati fideluta (20 ron), ori inelele de calamari pane (20ron). Excelente toate, servite alaturi de sos de usturoi (in casoleta de plastic, cum altfel), felii de lamaie si cartofi prajiti (5 ron). Am inteles ca intre timp in meniu si-au facut loc si rapane pane, so… go for it!

Sa nu va faceti iluzii ca la capitolul bauturi oferta ar fi variata: aveti de ales intre apa plata (5 ron), cola (5 ron) Fanta (5 ron), sprite (5 ron)  sau cappy (6 ron), doua beri, patru vinuri si ceva cafea.

Ai nevoie de rezervare inclusiv in timpul saptamanii, avand in vedere spatiul extrem de redus. Ospatarita este foarte amabila si calda, insa uneori depasita de doleantele ocupantilor celor aproximativ opt mese din dotare.

PROS: Raci nu gasesti oriunde, iar aici sunt chiar gustosi.

CONS: Imaginile de pe site si facebook ce infatiseaza platoruri luxuriante cu cartofi copti si porumb fiert sunt doar cu titlu de prezentare, neregasindu-se in meniu. Toaleta este afara. Fumul in local este dens si deranjant.

 

 

Sursa foto: tavernaracilor.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>