Pages Navigation Menu

Targul de toamna de la Hanul Manuc

Targul de toamna de la Hanul Manuc

In perioada 26-28 septembrie se desfasoara Targul de toamna la Hanul Manuc. Produse hand-made ale atrizanilor priceputi vor fi expuse timp de trei zile intr-un superb decor istoric al Bucurestiului de azi.

1 han

Parca pentru a completa celebrarile date in cinstea capitalei, Hanul Manuc isi deschide portile pentru a gazdui Targul de toamna. Cladirea, construita intre anii 1806-1808, isi va umple incaperile cu oameni talentati si cu produsele lor lucrate impecabil. Curiosii vor gasi aici o gama larga de produse: bijuterii, decoratiuni, jucarii pentru cei mici, cosmetice bio, preparate de toamana facute in casa, hainute pentru oameni de toate varstele, din cele mai diverse materiale si cu cel mai inedit design. Este inedit si surpinzator ce se poate crea din lemn, plastilina, plastilina, flori presate si multe altele; intre ele, pasiunea si creativitatea raman materiale de baza.

Inventivii creatori romani au lucrat cu migala la mii de exponate, care pot satisface cele mai diverse gusturi: unii participanti au pulsat pe detaliile vintage, altii pe motive folclorice, altii pe unele exotice. Efectul pe care il au asupra vizitatorului este coplesitor: o mare de culori, arome, texturi si de oameni zambitori care, foarte amabili, sunt pregatiti sa iti dea detalii despre munca lor. Cand munca lor este o arta, ei nici nu o mai percep ca fiind munca si de aceea vorbesc atat de deschis despre obiectele care ies din mainile lor dibace si pe care le ofera oamenilor cu acelasi drag cu care le-au creat. Multumirea cumparatorului inseamna ca scopul lor a fost implinit: au adus bucurie. Fie ca achizitionezi ceva pentru tine, fie ca alegi sa faci cuiva un cadou deosebit, un obiect lucrat manual are parca povestea lui si e mult mai apreciat decat unul realizat de vreo masinarie. In plus, e mult mai apreciat omul care il creeaza: el nu e nicio masinarie, el e artistul. In consecinta, trebuie sustinut pentru ca realizaza ceva frumos, care ii bucura pe cei din jur.

Targul de toamna de la Hanul Manuc – o gura de aer proaspat intr-o zi de toamna in Centrul Vechi al Bucurestiului. Expozitia minunatelor creatii are loc intre orele 12-20.

han han

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>