Pages Navigation Menu

Targ de vara in centrul Capitalei

Targ de vara in centrul Capitalei

     Inainte de a pleca in mult visata vacanta de vara, toate femeile au nevoie de o sesiune de cumparaturi si ultime pregatiri. Merci Charity Boutique, singura ceainarie caritabila din Romania, da intalnire tuturor doamnelor si domnisoarelor in zilele de 5 iulie (intre orele 16.00-00.00) si 6 iulie (10.00-15.00), la Night & Day Garage Sale, ocazia perfecta pentru o sesiune de cumparaturi in stil parisian, inainte de vacanta.

afis_night&day

     Astfel, toti cei cei care vor avea drum, in week-end, pe str. Smardan nr. 13, pot vizita spatiul cald si primitor al ceainariei care va gazdui expozanti din cei mai diversi si obiecte la preturi mici: haine, carti, antichitati, bijuterii si chiar dulciuri facute in casa.

     Evenimentul este la cea de a treia editie si ultima in scopul caritabil de a strange fonduri pentru achizitionarea a 5 cutii (100 pastile) FORTECORTIN, tratament obligatoriu in curele de tratare a cancerului. Medicamentul nu este disponibil la noi in tara, iar pretul este prea ridicat (100 euro/cutie) pentru ca cei 15 copii identificati de reprezentatii Merci Charity Boutique sa si-l poata permite.

     Initiativa Merci Charity Boutique a venit in sprijinul ajutorarii acestor cazuri sociale, dar si ca moment potrivit pentru toti cei care nu au putin timp la dispozitie si isi doresc sa poata face cumparaturi si pe parcursul noptii.

     Participa si tu la Night & Day Garage Sale, targul verii cu shopping pe timp de noapte, in scop caritabil!

afis_night&day

Pentru mai multe detalii:

Alina Țiplea

Initiator Merci Charity Boutique

tel.:0752 59 37 36

e-mail: alina@mercicharity.ro

https://www.facebook.com/mercicharityboutique

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>