Pages Navigation Menu

Tamagotchi se intoarce

Tamagotchi se intoarce

tamagotchi

Va mai aduceti aminte de Tamagotchi? Acest joc nipon era la moda la sfarsitul anilor ’90. Fiind destinat atat fetelor cat si baietilor, Tamagotchi este o jucarie adorata de zeci de milioane de oameni.

Termenul Tamagotchi reprezinta o combinatie intre cuvantul japonez  ,,tamago” (ou) si pronuntia japoneza a cuvantului englezesc ,,watch” (ceas).

Veste buna pentru fanii Tamagotchi … micutul animal de companie revine de Craciun in Europa. Pe batranul continent Tamagotchi se va gasi in special in: Marea Britanie, Franta si Spania.

Aceste jucarii in forma unui ou erau inzestrate cu un ecran digital. Pe acel ecran erau afisate animalele de care utilizatorul trebuie sa se ocupe. Compania producatoare, Bandai, a vandut in perioada 1996-1999, 40 de milioane de exemplare.

article-2513237-19A2741C00000578-51_306x423

Noua versiune, Tamagotchi Friends, va fi lansata in Europa in decembrie 2013. In America de Nord va ajunge de abia in iunie 2014. Pretul noului Tamagotchi va fi de $20 (€ 15).

Unul dintre purtatorii de cuvant al companiei declara ca aceasta jucarie se adreseaza copiilor intre 7 si 9 ani.  Acestia vor putea creste simultan pana la 24 de animale virtuale. Copiii nu trebuie sa uite ca aceste animale au nevoie de: somn, hrana, exercitii fizice si distractie.

 

Sursa: phys.org

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>