Pages Navigation Menu

Tablete, carti si hote reduse de Black Friday

Tablete, carti si hote reduse de Black Friday

Pe 29 noiembrie, Romania trece, pentru al treilea an consecutiv, prin mirajul reducerilor masive la electrocasnice. De la accesorii la produse IT, toate vor fi destinate vanzarii la preturi considerabil mai mici, dupa cum anunta site-ul www.blackfridayromania.net.

In materie de IT, comerciantii se asteapta ca produsele cu cel mai mare succes la public sa fie laptop-urile si smartphone-urile (telefoane mobile inteligente), dar si tabletele, din ce in ce mai cautate de romani. La fel de ofertante ar fi si televizoarele LCD si plasmele cu diagonala mare.

In ceea ce priveste produsele non-IT, vanzatorii mizeaza pe produsele electrocasnice, de la combine frigorifice la aragaze,  plite si hote electrice. Sunt luate, de asemenea, in calcul cartile, CD-urile cu muzica si DVD-urile.

In Romania, Black Friday a fost preluat dupa modelul Statelor Unite ale Americii; primele magazine online autohtone care au organizat primele campanii de Black Friday au fost eMAG.ro, PC Garage si koyos.ro. Anul trecut, cele mai mari incasari au fost inregistrate de eMAG, insumand aproape 150.000 de comenzi si vanzari de peste 10 milioane de euro.

Anul acesta, la Black Friday participa cateva zeci de magazine, care s-au remarcat si anii trecuti prin taieri considerabile de preturi. Dintre acestea, pe site-ul www.blackfridayromania.net sunt amintite:

  • Magazine cu produse IT, gadgeturi si multimedia: Evomag, F64, ClickShop, Marketonline, Azerty, Magazinultau
  • Magazine cu electronice si electrocasnice: Altex, Domo, Carrefour, Flanco
  • Magazine de fashion, incaltaminte si accessorii: Originals, TinaR, Fashion Days, StarShiners, Quick24, Miniprix, Zorile Store, dEpurtat, Matar, Boutique Mall, My Closet, Ama Fashion, LaFemme, EccoShoes
  • Ceasuri, genti, parfumuri si accesorii: WatchShop, Time24, TopCeas, The Bag Shop
  • Magazine de carti: Nemira, Elefant, Libris, Okian, BookCity
  • Jucarii si articole pentru copii: Bebe Bliss, Best Kids, DinoLand, 101 Jucarii
  • Cadouri: E-Cadou, USBMania, FunGift, Cadouri De Top.

In 2012, numarul romanilor interesati sa cumpere ceva cu ocazia Black Friday a ajuns la 4,1 milioane, conform unui studiu realizat de Daedalus Millward Brown si citat de Capital.ro.

 

Sursa foto: www.romanialibera.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>