Pages Navigation Menu

Super reclame. Miller Lite si less filling-ul sau

Super reclame. Miller Lite si less filling-ul sau

Campania Miller Lite “Great Taste…Less Filling!” a fost catalogata ca fiind a opta cea mai buna campanie de publicitate din istorie de revista Advertising Age. Dezvoltata de agentia McCann-Erickson Worldwide, campania include de obicei spoturi in care un bautor de Miller Lite apreciaza gustul in timp ce altul lauda faptul ca berea nu te baloneaza asa de tare. Siiii de obicei se iau la bataie. Cam aici e distractia. De la white collar la blue collar, de la cat fights (cu care nu avem nimic impotriva) pana la luptatori de wrestling, reclamele sunt o nebunie.

Folosind o serie de celebritati precum Joe Frasier, fete frumoase, Billy Martin, George Steinbrenner, fete frumoase si am mentionat fete frumoase?, Miller Lite a avut succes campanie dupa campanie, spot dupa spot. Nu s-a oprit la McCann. Fiind curiosi, au apelat la Leo Burnett pentru campania Life is Good. Alte celebritati, alte fete frumoase.
Prin 1997 au lansat si favorita mea, “twist to open”, cu un baiat mai plinut ce crede ca trebuie sa danseze ca sa bea bere. Trebuie sa faci si exercitii in viata, nu?

In 2002 Miller a dat lovitura cu Catfight, inca o reclama pe directia “Great Taste…Less Filling”. Atacata pentru perspectiva sexista, reclama prezenta doua femei frumoase certandu-se pe tema mentionata la inceputul articolului.

Prin 2006 apare seria Man Laws, cu actori celebri precum Burt Reynolds, Eddie Griffin sau celebritati americane precum Triple H, wrestler logic si Jerome Bettis, jucator de fotbal american.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>