Pages Navigation Menu

Subway vine in benzinariile Petrom

Subway vine in benzinariile Petrom

Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, Subway a deschis primul restaurant in cadrul unei benzinarii Petrom, operatorul de pe piata combustibililor anunta ca serviciile auxiliare din benzinarii for fi extinse la nivelul intregii tari.

“Este o premieră în România, însă acest model este validat internaţional. Avem în vedere deschiderea, în cadrul benzinăriilor, de restaurante, farmacii, service-uri auto sau ghişee de unde pot fi achiziţionate poliţe de asigurare. Acestea vor funcţiona în spaţii închiriate către parteneri OMV Petrom. Credem că există o tendinţă de creştere a ponderii serviciilor auxiliare în benzinării. Aceasta răspunde nevoilor clientului modern, foarte activ, de a avea acces dintr-un singur loc la o gamă extinsă de servicii şi produse”, a declarat Adrian Nicolaescu, Senior Head of Retail în cadrul OMV Petrom.

Astfel, a fost deschis primul restaurant operat de un brand internaţional, care funcţioneaza în cadrul unei staţii de distribuţie a carburanţilor. Este vorba de restaurantul Subway, inaugurat la sfârşitul săptămânii trecute în cadrul staţiei Petrom Veştem, aflată la intrarea în oraşul Sibiu.

Citeste mai mult pe Income Magazine

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>