Pages Navigation Menu

Subway cucereste batranul continent

Subway cucereste batranul continent

Subway (1)

Subway, unul dintre cele mai mari lanturi de restaurante fast-food din lume, intentioneaza sa creasca ritmul expansiunii in Europa. Pana la sfarsitul anului 2014, batranul continent va avea peste 5000 de restaurante Subway.

Potrivit lui Mike Charest, directorul pentru Europa, la ora actuala, Subway are peste 4000 de restaurante in Europa. Charest a adaugat ca Europa este o piata internationala, cu cel mai puternic ritm de crestere pentru Subway, din afara Anglo-Americii.

In fruntea listei pentru deschiderea de noi unitati in Europa se afla Marea Britanie, unde Subway si-a propus sa ajunga in anul 2015 la o retea de 2000 de unitati. Ritmul extinderii ar putea fi accelerat si in Olanda, Finlanda si Suedia.

De asemenea pana la sfarsitul anului 2013, Subway doreste sa intre si pe pietele din Georgia, Ucraina si statele baltice (Letonia si Lituania).

Analistii sunt de parere ca expansiunea in Europa a Subway nu va fi  o problema pentru rivalii KFC, McDonald’s sau Pizza Hut. Jack Russo, analist la Edward Jones & Co, considera ca “Piata este suficient de mare pentru toata lumea.”

In prezent, reteaua Subway numara peste 40000 de restaurante la nivel mondial. Celebrele sub-uri americane sunt pregatite in fata clientului, respectand cerintele acestuia.

Sursa: bloomberg

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>