Pages Navigation Menu

Style Icon-uri (Olivia Palermo)

Style Icon-uri (Olivia Palermo)

1 - Copy

Ca sa ințelegem mai bine idea de style icon, cel mai mult ne ajuta o incercare de a defini acest termen. Style icon-ul este o persoana publica care, prin stilul ei, reuseste sa influenteze lumea modei si implicit moda strazii.
De fapt, style icon-urile sunt poate cea mai mare sursa de inspiratie pentru noi, pentru ca de cele mai multe ori poarta outfituri pe care le-ai purta si tu, chiar si in unele locuri nu tocmai open mind (vizita la bunici?).
Un exemplu de style icon pentru cele mai cumintele, care prefera un look classy&stylish este Olivia Palermo. Cunoscuta pentru rolul in reality show-ul The City, Olivia apare de fiecare data imbracata impecabil, mizand de cele mai multe ori pe un look simplu, dar bine accesorizat, acesta fiind de fapt lucrul pentru care este atat de admirata. De cele mai multe ori prefera bijuteriile masive (nu cercei) si rar este vazuta fara ochelari de soare (her signature: cat eye sunglasses).
Nu lipseste niciodata din rubrica saptamanala Best Dressed a revistei Vogue (varianta online) si daca nu te-am convins prin cuvinte, pozele sigur te vor face sa te inspiri din tinutele ei.

Untitled - Copy

 

Sacou- Mango
Jeans&balerini – Zara
Bluză- Stradivarius
Geantă- Pull&Bear

2 3

One Comment

  1. Imi place mult.. si noi ne imbracamm la fel, doar ca nu pozam pentru Vogue.
    Nu cred ca Olivia a influentat moda de strada, are un nume ceea ce-i da acest drept de a se scrie despre ea ca are un merit in evolutia modei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>