Pages Navigation Menu

Studentii britanici se dezbraca pentru caritate

Studentii britanici se dezbraca pentru caritate

1

Traditia calendarelor nud inceputa acum 13 ani in Marea Britanie, realizate in scopuri caritabile continua. A venit randul echipei feminine de rugby de la Oxford. Ele au urmat exemplul colegilor lor de la echipa de baieti si au publicat propriul lor calendar nud care costa 10 lire si poate fi cumparat de pe http://ouwrfc.wordpress.com/ . Toate castigurile din vanzarea calendarelor vor fi donate pentru a ajuta persoanele cu probleme psihice.

2

Fotografia nud in scopuri caritabile a devenit o traditie in Marea Britanie mai ales in preajma sarbatorilor. In ultimii 13 ani curajosii care au apelat la aceasta forma inedita de caritate au strans peste 3.5 milioane de euro din vanzarea calendarelor spune dailymail.co.uk. Anual apar din ce in ce mai multe calendare de acest fel, cum ar fi cel al florarilor din Oxfordshire sau al barmanilor din York.

4

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>