Pages Navigation Menu

Stevie Wonder, tata pentru a noua oara

Stevie Wonder, tata pentru a noua oara

StevieWonder_2HR

Cântăreţul american Stevie Wonder a devenit tată pentru a noua oară, după ce actuala sa parteneră de viaţă, Tomeeka Robyn Bracy, a născut o fetiţă, care a primit numele de Nia, informează contactmusic.com.

Agentul de presă al artistului american a dezvăluit pentru tabloidul Us Weekly că numele bebeluşului înseamnă “scop”, iar acesta este unul dintre cele şapte principii ale Kwanzaa, o sărbătoare afro-americană celebrată la sfârşitul lunii decembrie.

Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului. Primul lor copil s-a născut în 2013.

Stevie Wonder, în vârstă de 64 de ani, are alţi şapte copii din relaţii anterioare, inclusiv doi fii cu cea de-a doua soţie, creatoarea de modă Kai Millard Morris, de care a divorţat în anul 2012. Legendarul cântăreţ a mai fost căsătorit cu cântăreaţa Syreeta Wright, în perioada 1970 şi 1972.

Stevie Wonder a orbit la puţin timp după naştere. El a învăţat să cânt la muzicuţă, pian şi tobe încă de la vârsta de nouă ani. De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut 32 de piese ajunse pe primul loc în clasamentul R&B din SUA, a câştigat 25 de premii Grammy şi a vândut peste 100 de milioane de discuri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>