Pages Navigation Menu

Start la shopping estival – pe 27 iunie incepe Summer Bazar!

Start la shopping estival – pe 27 iunie incepe Summer Bazar!

Intre 27 si 29 iunie, bucurestenii sunt asteptati la prima editie a Summer Bazar – Targ estival de bunuri de larg consum. 

Antichitati, decoratiuni interioare, produse hand-made, produse traditionale si bio, bauturi alcoolice si non-alcoolice, dulciuri, produse apicole, produse cosmetice, imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si accesorii, artizanat si cadouri, dar si numeroase momente artistice vor anima weekend-ul.

Dintre expozantii acestei editii amintim:

COSCUTIE.ro, marca inregistrata a SC Cabri International SRL, ofera impletituri handmade, realizate in cea mai mare parte din rachita, dar si din alte materiale naturale.

image001

Cosuri diferite modele si dimensiuni, tavite, platouri pentru expunerea produselor, ambalaj pentru sticle, ornamente pentru casa si gradina, mobilier din rachita la comanda. Preturi de producator, oferim reduceri substantiale pentru comenzile engross.

image002

Va asteptam la Summer Bazar!

Programul de vizitare al evenimentului este: 
27 – 29 iunie, intre orele: 12.00 si 20.00

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii despre eveniment accesati: www.summer-bazar.ro si
https://www.facebook.com/Summer.Bazar.Romexpo.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>