Pages Navigation Menu

Stand-up comedy cu George Bonea in Zeppelin Pub

Stand-up comedy cu George Bonea in Zeppelin Pub

Serile de stand-up continua in Zeppelin Pub cu un nou show George Bonea.

Vino joi, 16 octombrie 2014, incepand cu ora 20.00 pe strada Marin Serghiescu, nr. 7 (zona Armeneasca) pentru o portie de ras si o bere rece alaturi de prieteni.

Biletul este in valoare de 15 lei iar rezervari pot fi facute la numarul 0745524452.

1972424_1560398187517156_2538023798164836438_n

Zeppelin Pub a fost conceput si nascut pe Hard rock si heavy metal, deschizandu-se apoi spre tot ceea ce inseamna rock, bluess si jazz.

Situat intr-o frumoasa casa interbelica cu terasa, Zeppelin Pub te asteapta astepta cu berea casei, Zaganu, cu peste 70 de tipuri de bere din Anglia, Belgia, Irlanda, Scotia, Germania, Olanda si cu povesti despre lager-uri, stout-uri, ale-uri sau pale ale-uri.

La loc de cinste sunt pastrate si bauturile tari, avand si pentru ele povesti favorite – rom de Madagascar, Panama sau Barbados, Khortytsa vodka, Lagavulin single malt si nu numai…Pentru lista completa esti asteptat direct la bar!

Cunoscatorii vor gasi un humidor de unde pot procura trabucuri, tutun de pipa sau alte produse specifice.

Serile iti vor lasa amintiri placute. O data cu lasarea intunericului incep concerte rock, jazz, blues, folk, seri de stand-up comedy si multe alte petreceri tematice. Pentru a afla ce ti-am pregatit intra pe situl www.zeppelinpub.ro sau pe pagina https://www.facebook.com/Zeppelinpubbucharest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>