Pages Navigation Menu

Spune-mi ce masina conduci ca sa-ti spun cata scoala ai!

Spune-mi ce masina conduci ca sa-ti spun cata scoala ai!

Spune-mi ce masina conduci

Grammarly.com a facut recent un studiu interesant pentru a afla cat de bine scriu soferii in functie de caracteristicile masinilor pe care le conduc: tipul masinii, culoare sau cutia de viteze. Sa vedem rezultatele!

In ceea ce priveste tipul masinii, s-au luat in considerare masinile sport si cele de familie si s-a dovedit ca cei care conduc masini sport gresesc aproape de doua ori mai mult decat cei din a doua categorie ( 8,2 greseli/100 de cuvinte vs 4,8 greseli/100 cuvinte). Totodata s-a demonstrat ca cei care conduc masini cu transmisie automata fac mai putine greseli in scris.

Trecem la culoarea masinii. Pe locul I, cu cele mai multe greseli se afla soferii care conduc masini de culori intense. Proprietarii de masini negre, albastre sau galbene au o medie de 7,2 greseli/100 cuvinte, pe cand cei care au masini gri, verzi sau crem au o medie de greseli de numai 3,5 la 100 de cuvinte.

Cei care detin masini de tip hatchback (ex: Seat Leon sau VW Golf) gresesc de 13,9 ori intr-o suta de cuvinte. In schimb, cei care fac cele mai putine greseli in scris sunt cei care conduc van-uri sau minivan-uri. Acestia sunt considerati familisti.

In concluzie, asa cum actiunile noastre ne definesc, se pare ca si masina pe care o conducem ne da de gol in ceea ce priveste corectitudinea scrisului. Voi ce masina conduceti?

Sursa: InCont

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>