Pages Navigation Menu

Spectacole de milioane de euro la București

Spectacole de milioane de euro la București

Trei dintre cele mai mari spectacole care au loc anul acesta la București vor fi finanțate de  Compania Certasig cu suma de 10 milioane de euro.

Alegria-cirque-du-soleil-34596279-1920-1080

Spectacolele Cirque du Soleil (5 reprezentații în perioada 29 ianuarie – 1 februarie), Joaquim Cortez (în luna martie) şi Mariza (tot în luna martie) din Bucureşti vor fi susținute de Certasig  pentru suma de 10 milioane de euro, poliţa fiind intermediată de brokerul Leader Team.

“Spectacolele de această anvergură necesită o pregătire îndelungată, iar eforturile logistice sunt uriașe, ceea ce înseamnă că și riscurile sunt mari. Tocmai de aceea, organizatorul Wonderful Events a dorit să încheie o poliță de asigurare complexă care să îi ofere acoperire în cazul celor mai neprevăzute evenimente. “, se arată într-un comunicat al Leader Team remis MEDIAFAX.

Leader Team şi Certasig au creat o poliță specială care acoperă evenimente multiple și riscuri diferențiate, astfel încât să ofere acoperirea de care organizatorul avea nevoie, aceasta incluzând și daunele rezultate în urma folosirii focurilor de artificii, daune care pot apărea în aranjarea decorului și, desigur, protecția spectatorilor.

Leader Team Broker de asigurare este o companie înfiinţată în anul 2006, cu peste 7.500 de clienţi activi, o cifră de afaceri de peste două milioane de euro şi sucursale în mai multe oraşe din ţară. Asigurătorul are peste 50 de angajaţi şi puncte de lucru în București, Timișoara, Cluj și Constanța, reprezentanțe regionale în Suceava, Ploiești și Râmnicu Vâlcea, un birou de legătură în Istanbul (Turcia) și o sucursala în Sofia (Bulgaria).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>