Pages Navigation Menu

Spectacol pe gheata la Sala Palatului, in luna lui Faurar

Spectacol pe gheata la Sala Palatului, in luna lui Faurar

        „Lacul Lebedelor pe gheata” in interpretarea Teatrului Clasic de Balet pe Gheaţă din Moscova soseste pentru prima oara la Bucuresti, pe 29 mai 2014, pentru a prezenta cel mai celebru balet al tuturor timpurilor – „Lacul Lebedelor” de P.I. Ceaikovski!

 LACUL LEBEDELOR

            La sfarsitul acestei primaveri, Sala Palatului se va transforma intr-un patinoar stralucitor pentru care se vor folosi trei tone de gheata. Cel mai iubit libret de opera, zeci de patinatori profesionisti vor presta in fata publicului bucurestean, care a mai urmarit un astfel de show si la finele anului 2013.

           O lume magica cu printese, vrajitori si printi se va dezvalui spectatorilor intr-un decor feeric. Vesnica lupta dintre bine si rau se va duce de data aceasta pe gheata, reprezentantii celor doua forte reusind sa poarte publicul la granita dintre real si fantastic. Salturile lor spectaculoase dar si efectele speciale vor tine publicul cu sufletul la gura pana cand printesa va fi salvata.

       Regalul Baletului Rus – Lacul Lebedelor este un show ce nu trebuie ratat, acesta urmand a fi interpretat într-o viziune ultramodernă, prezentat in premiera in tara noastra de catre membrii Teatrului Clasic de Balet pe Gheaţă din Moscova. Acestia au urcat pe cele mai mari scene ale lumii, sustinand spectacole in zeci de tari precum Spania, Argentina, Chile, Ecuador, Peru, Columbia, Venezuela, Caraibe, Panama, Costa Rica si multe multe altele.

           Dupa ce va incanta publicul de la Bucuresti, echipa ruseasca de balet se va muta  pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta (31 mai) si apoi la Iasi, mai exact, la Teatrului National  (3 iunie).

             Pentru spectacolele din Bucuresti, Constanta si Iasi biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii poate fi accesata aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro si EVENTIM.ro.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>