Pages Navigation Menu

Spectacol inspirat de satira medievala, la Teatrul Ion Creanga

Spectacol inspirat de satira medievala, la Teatrul Ion Creanga

1376152_555463427840026_1951578681_n

Teatrul Ion Creanga anunta premiera oficiala a celei mai noi reprezentatii dedicate copiilor cu varsta de peste 8 ani: “Renart Vulpoiul”. Spectacolul este inspirat dintr-un volum de povestiri, intitulat  “Roman de Renart”, din Franta secolelor XII si XIII, si dramatizat de Constantin Dicu.  Evenimentul are loc vineri, 18 octombrie, ora 18.00, la Sala Rapsodia de pe str. Lipscani nr. 53.          

Acesta aduce, in fata publicului spectator, povestea unei trupe de artişti care reimagineaza aventurile isteţului vulpoi medieval, jucandu-se de-a teatrul in teatru. Imbinand parodiile muzicale şi fabulele, “Renart Vulpoiul” se doreşte a fi un spectacol distractiv, pentru copii şi parinţi deopotriva, o intalnire neconvenţionala cu teatrul, la graniţa dintre scena şi regatul animalelor. Cei mari vor recunoaste tipologii si poante cu subinteles, iar cei mai mici vor parasi sala de spectacole intelegand mesajul moralizator intr-un mod distractiv.                                                                                                                                         << Rolul lui Renart este unul pe care l-am asteptat de foarte multa vreme, de aproape 16 ani de cand sunt actorul Teatrului Ion Creanga. Este un rol extrem de complex, cu influente pozitive si negative, care solicita si il aduce, in fata publicului, pe istetul zilelor noastre, personajul care se descurca in orice situatie. Cu siguranta, publicul o sa-l indrageasca! >> declara Daniel Tudorica despre Renart Vulpoiul.

Din distribuţie fac parte: Daniel Tudorica, Gabriel Vodnar, Mirela Busuioc, Ilinca Atanasiu, Monica Florescu, Nicu Botezatu, Nicoleta Rusu, Marina Secaşiu, Iuliana Costiniu, Marius Nanau, Voicu Hetel, Cristian Irimia.

Regia: Constantin Dicu; Scenografia: Vladimir Turturica; Coregrafia: Andrea Gavriliu

Veniti la un nou spectacol al Teatrului Ion Creanga, sunteti asteptati sa descoperiti o noua poveste pentru cei mari si cei mici! Biletele pot fi rezervate la numarul de telefon:  021.317.85.90 si achizitionate de la casa de bilete a Salii Rapsodia, conform programului afisat pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>