Pages Navigation Menu

Sourcing & Matching Brainier-Online Testing Solution

Sourcing & Matching Brainier-Online Testing Solution

Brainspotting a lansat la inceputul anului un serviciu online de testare a candidatilor prin care se pot verifica cunostintele si competentele candidatilor in procesul de recrutare si selectie. Platforma Brainier a fost dezvoltata  pentru a automatiza procesul de recrutare si selectie si permite crearea  propriilor teste, in baza valorilor si culturii fiecarei organizatii.

school-of-business_0

Brainier poate fi particularizat si administrat cu usurinta de catre recruiteri si se pot extrage rapid statistici si rapoarte concrete.

Este o solutie SaaS (Sofware as a Service) care se poate accesa de pe orice tip de dispozitiv cu conexiune la internet.

fl8_ixiS_400x400

Solutia a fost folosita initial de catre recruterii din Brainspotting pentru atat pentru profilurile tehnice cat si pentru cele de limbi straine, in care s-au urmarit cunostintele dar si abilitatile logico-numerice, lucrul in echipa si alti indicatori reprezentativi pentru recruiteri.

Prin intermediul solutiei online Brainier angajatorii pot alege si potrivi mai bine candidatii in organizatii, acest lucru creste rata de angajmentul  a candidatior in procesele de recrutare si retentia viitorilor angajati in cadrul companiei.

image001

Candidatii testati cu Brainier sunt foarte incantati ca pot rezolva testele de acasa sau dintr-o alta locatie. Acestia scapa de stresul si emotiile care survin atunci cand vin la sediul angajatorului sa dea testarea si se pot concentra mult mai bine intr-un mediu familiar.

Din discutiile cu utilizatorii Brainier am observat ca acestia considera platforma ca fiind    user-friendly si  ca pot fi descoperite usor functiile platformei prin simpla vizualizare si incercare.

Cu ajutorul platformei recruiterii reduc timpul alocat pentru etapa de evaluare in procesul de selectie si isi pot extrage rapid informatii dintr-o baza de date complexa, unde sunt retinute toate datele si rezultatele candidatului. De asemenea,  platforma genereaza automat profilul candidatului potrivit pentru pozitia vacanta.

Brainier constituie o modalitate eficienta de optimizare a resurselor intr-un proces de recrutare si selectie ce poate fi  accesat rapid, de oriunde, in orice moment.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>