Pages Navigation Menu

Soarele, principalul inamic al copiilor pe timp de vară

Soarele, principalul inamic al copiilor pe timp de vară

Au mai rămas câteva săptămâni până când vara își va intra în drepturi. Motiv de bucurie pentru copii și de îngrijorare pentru părinți, iar cauza este una singură: razele soarele sunt pe cât de prietenoase, pe atât de periculoase.

summer

Dermatologii nu contenesc să ne atragă atenția asupra pericolelor expunerii la soare sau pentru cei care își doresc un bronz rapid și uniform – frecventarea saloanelor unde există solar. Medicina alternativă oferă o serie de produse menite să ne protejeze de razele soarelui, însă a avea încredere deplină în uleiuri și creme, fără a ține cont de orarul pe care medicii îl indică atunci când vorbesc de expunerea la soare , este de cele mai multe ori greșeala cu repercusiuni  grave în viitor.

Studiile au arătat că, după cancerul de plămân, melanomul – cancerul malign al pielii – este cancerul a cărui incidență crește foarte rapid peste tot în lume. Diagnosticate și tratate în faze incipiente, tumorile cutanate se pot vindeca.

 Fără îndoială că este plăcut să ne bronzăm, să stăm la soare, dar nu oricum, oricând și cu orice preț.

Cremele bio au câștigat în ultimii ani teren în fața celor comerciale și s-a arătat că au dat rezultate mai bune. Un astfel de produs este Crema bio de protectie solara minerala inalta FPS30, pentru bebelusi si copii – Lavera, care conține extract organic de gălbenele și ulei de floarea soarelui asigură protecția pielii delicate a bebelusilor si copiilor de razele UV, previne arsurile solare și hidratează pielea.

De asemenea, loțiunile rezistente la apă conferă un grad de protecție mai mare decât cremele cu un conținut mai sărăcăcios, însă este bine de reținut că nici un produs nu rezistă în totalitate la apă sau la transpirație. Loțiune fluida de protecție solară FPS 50 cu filtre minerale, rodie și fructe de goji se încadrează în această categorie și este ecomandată inclusiv pentru persoanele cu piele sensibilă. Ingredientele valoroase precum uleiul din semințe de rodie și extractul de rodie îngrijesc pielea și protejează împotriva pierderilor de apă.  Totodată,  crema de protecție solară Eco Cosmetics nu conține ingrediente periculoase pentru om sau pentru organismele acvatice

Cele două produse pot fi achiziționate de pe site-ul biormania.ro, unde poate fi accesată o gamă largă de produse menită să ofere protecție solară … cu prețuri pentru toate buzunarele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>