Pages Navigation Menu

Snapchat, reţeaua care îşi autodistruge mesajele, va difuza ştiri de la CNN

Snapchat, reţeaua care îşi autodistruge mesajele, va difuza ştiri de la CNN

Snapchat-Logo

Reţeaua de socializare Snapchat, renumită pentru faptul că mesajele şi fotografiile publicate pe aceasta se autodistrug la câteva secunde după ce sunt văzute de utilizatori, va difuza ştiri şi clipuri video în baza unui parteneriat cu circa zece grupuri media, între care CNN şi National Geographic.

Snapchat a lansat, marţi, serviciul Discover, care include “canale” de difuzare de conţinut (ştiri, articole, clipuri video, imagini) de la mai multe companii media partenere (National Geographic, Vice, Yahoo News, People, Daily Mail, Comedy Central, Cosmopolitan, CNN, Food Network şi ESPN), potrivit site-ului techcrunch.com.

Aceste informaţii vor fi disponibile utilizatorilor care accesează reţeaua de socializare Snapchat de pe dispozitive mobile. Prin lansarea acestui serviciu, competiţia dintre Snapchat şi alte reţele de socializare, precum Facebook şi Twitter, se intensifică, precizează Reuters.

Pe fiecare canal dedicat partenerilor săi media vor fi transmise între cinci şi zece ştiri în fiecare zi. După 24 de ore de la difuzare, aceste ştiri vor dispărea de pe Snapchat, renumită pentru faptul că mesajele şi fotografiile postate pe aceasta se autodistrug la câteva secunde după ce sunt văzute de utilizatori.

Adăugarea de conţinut informativ şi de divertisment reprezintă cea mai recentă direcţie de dezvoltare a reţelei de socializare Snapchat, care are sediul central în Los Angeles şi care este foarte populară în rândul adolescenţilor.

În luna noiembrie, Snapchat a încheiat un parteneriat cu compania de plăţi online Square, în baza căruia oferă un serviciu care le permite utilizatorilor reţelei de socializare să îşi trimită bani unii altora.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>