Pages Navigation Menu

Smartphone cu display flexibil de la Samsung

Smartphone cu display flexibil de la Samsung

Samsung dorește să lanseze un design care se împăturește, similar cu o carte, explorând astfel posibilităţile pe care ecranele curbate le oferă.

Samsung,  Credit photo: http://www.blogcdn.com

Samsung
Credit photo: http://www.blogcdn.com

În cazul Samsung nbu vorbim de vreo inovație, pentru că, în trecut, companii precum Kyocera şi Sony au lansat smartphone-uri şi tablete cu două display-uri într-un format clamshell, însă, conform Go4it, designul Samsung va fi bazat în jurul unui singur panou OLED.

Telefonul va integra un display de 5” în modul normal de utilizare, acesta putând fi extins până la 7” atunci când este extins la maximum, fiind transformat practic într-o tabletă.

În urmă cu mai mulţi ani, când display-urile POLED abia erau prezentate în cadrul unor târguri de tehnologie, companiile prezentau tot felul de concepte bazate pe display-uri flexibile, printre care şi astfel de dispozitive care se pot plia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>