Pages Navigation Menu

Six Weeks To OMG detroneaza dieta Dukan

Six Weeks To OMG detroneaza dieta Dukan

6 Weeks to OMG Venice A Fulton

Diversele diete promovate intens in mass-media “promit” obtinerea unor rezultate miraculoase si rapide. Insa, multi dintre cei care au apelat cu incredere la astfel de diete au constatat ca, in ciuda efortului depus pentru a respecta cu strictete regimul impus, dietele elogiate in presa nu sunt de efect. Se pare, totusi, ca acesta nu este si cazul dietei propuse de Venice A. Fulton in cartea Six Weeks To OMG (traducere Cum sa ajungi sa arati uluitor in doar sase saptamani).

Dieta inventata de Fulton este calduros recomandata de aproape toti cei care au incercat-o, motiv pentru care Six Weeks To OMG a capatat un statut aparte in Marea Britanie unde a “detronat” lucrarea Dukan Diet din topul vanzarilor de carti pe iTunes. Daca aceste informatii nu sunt suficiente pentru a atrage atentia asupra noului regim alimentar prezentat de Fulton, faptul ca aceasta dieta e idealul oricarei persoane care vrea sa slabeasca fara sacrificii cu siguranta va starni interesul oricarui pofticios care viseaza la kilograme in minus.

Dieta din Six Weeks To OMG nu implica restrictii drastice precum majoritatea dietelor dezvaluite publicului larg ci, dimpotriva, incurajeaza obiceiuri care se afla pe lista placerilor interzise in cadrul oricarei alte diete. Astfel, oricine vrea sa incerce recomandarile lui Fulton poate incepe prin a sari micul dejun si prin a manca pe saturate la pranz si seara.

Regimul alimentar propus de Venice A. Fulton nu se bazeaza pe enumerari nesfarsite de alimente recomandate sau contraindicate si nici pe clasificari bizare care par a fi gandite doar pentru a atrage atentia prin ineditul lor dar nu si prin utilitate. Dieta care a surprins britanicii prin simplitatea si eficienta sa cuprinde doar cateva trucuri esentiale pentru reducerea greutatii cu 4-9 kilograme in doar sase saptamani.         

Iata 10 dintre trucurile care au eclipsat toate celelalte tehnici de slabire promovate in Marea Britanie:

1. Sari peste micul dejun în fiecare dimineaţă şi dedică-ţi timpul unor exerciţii fizice care pot avea efect maxim înainte de începerea activităţilor de rutină!
2. Renunţă la băile cu apă caldă şi înlocuieşte-le cu duşuri cu apă rece care îţi pot asigura un metabolism accelerat timp de 12 ore!

3. Obişnuieşte-te să bei cafea pe stomacul gol pentru a-i oferi organismului posibilitatea de a arde mai repede grăsimile prin eliberarea acestora în sânge!
4. Alege o activitate plăcută şi antrenantă pe care să o desfăşori zilnic în aer liber!
5. Respectă cele trei mese principale ale zilei şi renunţă la gustările dintre mese!
6. Serveşte cel puţin o porţie de peşte pe săptămână!
7. Evită băuturile energizante sau alcoolice!
8. Alege numai carbohidraţi nerafinaţi şi nu-i consuma în cantităţi mai mari de 120 de grame pe zi!
9. Nu consuma mai mult de trei fructe pe zi pentru a evita efectul negativ al fructozei asupra leptinei produse de creier!
10. Nu servi niciun meniu care conţine mai puţin de 50% proteine deoarece poate cauza o creştere bruscă a apetitului!

 

Pont: Dacă nu crezi că poţi pune în practică aceste trucuri şi eşti în căutarea unei diete mai puţin stricte, e cazul să renunţi de pe-acum la ideea de a slăbi prin respectarea unui regim alimentar. Conform britanicilor, dieta din Six Weeks To OMG este (în mod garantat) singura dietă eficientă care nu implică restricţii drastice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>