Pages Navigation Menu

Sivu și Dan Byron împart aceeași scenă la București

Sivu și Dan Byron împart aceeași scenă la București

Clubul Colectiv va găzdui în această săptămână o nouă serie de evenimente. Sivu, un tânăr solist-compozitor de 26 ani din Cambridge, Marea Britanie, va da startul unui week-end menit să continue atmosfera de sărbătoare de care abia că ne mai putem dezice.

sivu

Joi, 16 aprilie, Sivu, pe numele său real James Page, va susține primul său concert în România, ocazie cu care își va promova albumul de debut „Something On High”, lansat în toamna anului trecut. Recunoscut pentru stilul său, cântărețul interpretează un indie-pop sofisticat și captivant, presărat pe alocuri cu tonalități dark subtile, fiind comparat cu nume ca Gotye sau Wild Beasts. De asemenea, Sivu este considerat unul dintre cei mai promițători debutanți din industria muzicală britanica.

Artistul și-a început cariera solo în 2011, când l-a întâlnit și pe Charlie Andrew, producătorul cunoscutei trupe alt-J, care i-a definit și perfecționat sunetul caracteristic. Primul său single a apărut la începutul lui 2013, „Better Man Than He”, în al cărui videoclip, devenit viral, Sivu a  cântat printr-un scanner tomograf.

Invitatul special la acest concert este Dan Byron, solistul trupei byron, una din cele mai surprinzătoare trupe românești de muzică alternativă. Așa cum trupa byron este recunoscută pentru proiectele sale speciale (cel mai recent fiind Electric Marching Band – filmarea de la Cluj a unui concert cu fanfara militară din Bistrița și cu corul de elevi Excelsior), tot așa aparițiile solo ale lui Dan Byron sunt pline de neprevăzut: piesele interpretate sunt atât compoziții proprii, cât și piese-surpriză ale altor artiști, abordate dintr-o perspectivă proprie și îmbogățite sonic într-o manieră mai rar întâlnită pe scenele di România.

Concertul lui Sivu va avea loc în clubul Colectiv (Str. Tabacarilor nr. 7, Sector 4, fosta fabrică Pionierul), iar biletele au prețul promoțional de 30 lei până în data de 15 februarie 2015, apoi vor putea fi achiziționate la prețul de 40 lei. În seara evenimentului, la intrarea ân club, biletele vor costa 50 lei.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim: online la bit.ly/sivu-colectiv și în magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Carturesti și Humanitas. De asemenea,  biletele pot fi comandate și telefonic la nr. 1951.

Un eveniment organizat de InterArtist și sustinut de RadioIndieGen.ro, BestMusic.ro, librăriile Carturesti, Deezer, getlokal.ro, iconcert.ro, Mixtopia, ROEvents Media și urban.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>