Pages Navigation Menu

Simona Halep, victorie în primul ei meci din 2016

Simona Halep, victorie în primul ei meci din 2016

Jucătoarea româncă Simona Halep a câștigat primul ei meci din 2016 în fața franțuzoaicei Caroline Garcia.

Simona_Halep_560

Simona Halep

 

Marți, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1 pe sportiva franceză Caroline Garcia, locul 34 WTA, din turul al doilea al turneului de la Sydney.

În timpul meciului, Simona a acuzat dureri la tendonul lui Ahile de la piciorul stâng, motiv pentru care a cerut de două ari intervenția fizioterapeutului. Cu toate acestea, românca a reușit să câștige jocul într-o oră și 53 de minute.

Săptămâna trecută, Simona Halep ar fi trebuit să participe la Brisbane International, dar a declarat forfait din cauza aceloraşi probleme la tendonul lui Ahile.

Franțuzoaica Caroline Garcia i-a pus probleme Simonei Halep prin serviciul puternic, prin agresivitate şi prin veniri dese la fileu, însă căderea fizică din final a acesteia și imprecizia loviturilor au contribuit printre altele la succesul jucătoarei românce. 

După joc, Simona a dat un interviu în care a spus că în setul al treilea a jucat cel mai bun meci al ei.

“A fost un meci greu. Mă aşteptam la asta, deoarece o ştiam destul de bine. Este puternică şi loveşte mingea cu tărie. Are un serviciu bun. Totuşi, eu cred că am jucat bine azi. Cred că am fost puternică mai ales în setul al treilea. Am jucat cel mai bun tenis al meu în setul al treilea. În setul al doilea, am făcut un pas în spatele liniei de fund. Poate de aceea m-a dominat. Dar când m-am apropiat de linia de fund şi am lovit mingea devreme, am deschis terenul şi am scurtat punctele”, a declarat Halep, informează Mediafax.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>