Pages Navigation Menu

Simona Halep, invinsa de rusoaica

Simona Halep, invinsa de rusoaica

     Turneul de la Madrid se arata promitator pentru romanca tenismena, Simona Halep, insa rusoaica Maria Sarapova a invins-o cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3.

collagehalepmadrid

      Simona Halep a inceput in forta finala turneului de actegorie Premier Mandatory de la Madrid. A condus primul set cu 4-0 si  l-a incheiat in 30 de minute, cu 6-1. Jucatoarea rusa a intrat mai bine in setul al doilea si reuşit un break in ghemul de debut. Halep a echilibrat jocul, dar si-a cedat din nou propriul serviciu la scorul de 2-4, iar Sarapova a câstigat setul al doilea cu 6-2, dupa aproximativ 42 de minute, informeaza Mediafax.

      In setul decisiv, cele doua jucatoare si-au fructificat serviciul in primele ghemuri. Simona a condus cu 40-0 in ghemul al treilea, insa rusoiaca a reusit sa realizeze break-ul. Cu joc din ce in ce mai precis, fara sa comita multe greseli nefortate si cu un procentaj al primului serviciu mai bun, Maria Sarapova s-a distantat la 4-1, apoi a cedat oarecum surpinzator un ghem la 0, pe propriul serviciu.

      Romanca a acuzat  dureri musculare in zona abdomenului, nu a mai putut întoarce meciul de la 3-4, astfel ca Sarapova a castigat decisivul cu scorul de 6-3, dupa aproape doua ore de la inceputul partidei.

       Simona Halep va primi un premiu de 342.600 de euro si 650 de puncte WTA pentru evolutia ei la turneul organziat de Ion Tiriac, in timp ce Sarapova va incasa un cec in valoare de 698.720 de euro si va obtine 1000 de puncte WTA.

Sursa foto: prosport.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>